نقش دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه بندر جاسک غیرقابل انکار است

636805830907312136_md

فرماندار بندر جاسک گفت: نقش دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه علمی، فرهنگی و اجتماعی این شهرستان غیرقابل انکار است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محمد رادمهر در نشستی که با حضور دانشجویان منتخب علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بندر جاسک برگزار شد با بیان نقش دانشگاه‌ در توسعه همه‌جانبه کشور گفت: دانشگاه باید با برنامه‌ریزی مدون، تکامل خود را بر محور کارآفرینی تعریف و استمرار بخشد.

وی دانشگاه را مبدأ تحول و محور توسعه در شهرستان توصیف کرد و تأکید کرد: بحث توسعه سواحل مکران به عنوان یکی از سیاست‌های اصلی کشور مطرح است و می‌طلبد که متخصصین دانشگاهی با تشکیل اتاق‌های فکر در بیان دید‌گاه‌ها و نقطه نظرات خود در سرعت بخشیدن به این طرح ملی نقش آفرین باشند.

فرماندار شهرستان بندر جاسک با بیان اینکه وجود ۶۰ روستای ساحلی در شهرستان بندر جاسک ظرفیت و بستر مناسبی در حوزه گردشگری در این شهرستان ایجاد کرده است افزود: فرمانداری شهرستان با فعالان حوزه گردشی به‌خصوص با دانشجویان فعال در این حوزه همکاری خواهد کرد و به علاقه‌مندان در جهت رونق گردشگری شهرستان تسهیلات کم بهره اعطا خواهد کرد.

رادمهر، با طرح این سؤال که چرا دریا را در همهٔ کشورها محور توسعه و نعمت بی بدیل می‌دانند گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک محیط علمی و آکادمیک با دارا بودن ظرفیت بالای علمی باید به این مهم ورود پیدا کند و با راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی دریایی در حوزه‌های مختلف و متناسب با دریا، محور توسعه را به دست گیرد و در این زمین هم کارآفرینی نماید و هم بهره برداری صحیح از منابع را آموزش دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر جاسک نیز در ادامه این نشست گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر جاسک در حال حاضر با هزار و ۱۰۰ نفر دانشجو و ۲۲ رشته آموزشی و امکانات و زیر ساخت‌های مناسب و مطلوب مشغول خدمت رسانی آموزشی به جوانان این شهرستان است.

داود افخمی‌تبا نگاه حمایتی مسئولان به دانشگاه آزاد اسلامی بندر جاسک را خواستار شد و افزود: راه تحول و توسعه این شهرستان در گرو رشد و توسعه دانشگاه است و می‌طلبد مسئولان محترم در برون رفت از مشکلات و موانع موجود علاوه بر اینکه از ظرفیت دانشگاه بهره می‌برند باید از حمایت‌های ویژه خود در این حوزه نیز غافل نشوند.

وی با بیان عدم توسعه یافتگی این منطقه گفت: طی ۹ ماهه اول سال جاری هفت اردوی جهادی توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بندر جاسک در روستاهای شهرستان برگزار شده است و امید می‌رود با همکاری فرمانداری شهرستان، فرماندهی سپاه شهرستان و همچنین نیروی دریایی ارتش تا پایان سال جاری در این زمینه بتوانیم خدمات قابل توجه‌ای را به مناطق محروم این شهرستان ارائه دهیم.

به گزارش روابط عمومی، این جلسه با پرسش و پاسخ دانشجویان با فرماندار این شهرستان ادامه یافت و مقرر شد این جلسات به طور مستمر برگزار و نتایج آن در جلسات آتی مورد بررسی قرار گیرد.