با حضور معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان معرفی شد.

22 سپتامبر 2019 کد : 141 اخبار و اطلاعیه ها

با حضور معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی، احسان کامرانی به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و واحد بندرعباس منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری آنا از بندرعباس، با حضور معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی،  احسان کامرانی به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و واحد بندرعباس منصوب شد.

این آیین با حضور نماینده ولی‌فقیه ، استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و رؤسای واحدهای دانشگاهی ، مدیران ارشد و مقامات لشکری استان هرمزگان در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس برگزار شد.

احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی،  احسان کامرانی را به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان و واحد بندرعباس معرفی و از خدمات مهدی باقری رئیس اسبق این واحد دانشگاهی قدردانی شد.

قبل از شروع این جلسه، مسئولان به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس با اهدا فاتح‌هایی نثار روح شهدای گلگون‌کفن شهدای هشت سال دفاع مقدس، یاد و خاطره همه آن عزیزان را گرامی داشتند.