پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسک به مناسبت 16 آذر ماه ( روز دانشجو)

17 آذر 1398 کد : 169 اخبار و اطلاعیه ها

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسک به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو:

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرجاسک با انتشار پیامی به مناسبت 16 آذر  «روز دانشجو»،  این روز را به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر جاسک تبریک گفت و از خداوند سعادت ، سلامتی و پیروزی آنان را در همه ی امور خواستار شد.

رییس واحد بندر جاسک با بیان این که دانشجو در جمهوری اسلامی، مظهر علم و معرفت، اقتدار و بالندگی و نماد آزادگی و آزادی خواهی و هدف اصلی آن رسیدن به کمالات والای انسانی است، افزود: دانشجوی ایرانی با تکیه بر علم و دانش خود تحت هیچ شرایطی وابستگی کشورش به بیگانگان را نمی پذیرد و با تعهد و علم آموزی و با حضور پر شور و شعور در تمامی عرصه های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در مسیر توسعه و پیشرفت همه جانبه این دیار با عظمت گام بر می دارد.

داود افخمی تبا با تاکید بر این که شانزدهم آذر ماه یادآور حماسه ای ضد استبدادی در تاریخ ایران و نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار، پایداری، استقلال و آزادی است اضافه کرد:  انقلاب اسلامی ایران سرآغاز تحولی نو در عرصه علم و دانش و دانش اندوزی است و روز دانشجو نماد دانش و عینیت بخشیدن به آرمان های بلند انقلاب و روز ارج نهادن به مقام دانشجو و نمایش قدرت علمی دانشجویان و فتح قله های بلند علم و معنویت است.

ایشان تصریح کرد: به رغم تلاش سابقه‌دار بدخواهان برای القای ناامیدی و شکست در جامعه و دانشگاه‌ها،‌روح نشاط و خودباوری همچون خونی تازه در رگهای دانشگاهیان و ملت شریف ایران جریان داشته و موفقیت‌های پی‌درپی مردم ایران در عرصه‌های گوناگون علم و فناوری، خود سندی محکم و موثق بر این ادعاست که پیوند ناگسستنی اساتید، دانشجویان و دانشگاهیان با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را روز  به روز مستحکم‌تر  می نماید  و به عنوان عضوی جداناپذیر از پیکره ملت شریف ایران، همچون گذشته مهم‌ترین وظیفه و رسالت خود را در دفاع از کیان انقلاب و تلاش برای کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌دانند و در این رهگذر، پیروی از منویات رهبر فرزانه انقلاب و کوشش برای تحقق مطالبات ایشان را سرلوحه تمام برنامه‌های خود برای تحقق عزت و اقتدار ایران اسلامی قرار دهند.

افخمی تبا در پایان ضمن پاسداشت یاد و خاطر شهدای گرانقدر16 آذر، این روز را به تمامی دانشجویان عزیز واحد بندرجاسک تبریک گفت و  سرفرازی بیش از پیش ایران اسلامی در سایه همت عالی و به مدد ایمان و اندیشه گرانقدردانشجویان  عزیز را خواستار شد.

.