غبارروبی قبور مطهر شهدای گمنام شهرستان بندر جاسک به مناسبت روز دانشجو

16 آذر 1398 کد : 173 اخبار و اطلاعیه ها

قبور مطهر شهدای گمنام شهرستان بندرجاسک به مناسبت 16 آذر ماه روز دانشجو توسط جمعی از دانشجویان بسیجی واحد جاسک غباروربی و عطرافشانی شد.

جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرجاسک با حضور در کنار قبور مطهر شهدای گمنام شهرستان بندرجاسک ضمن تجدید میثاق با آرمانهای والای شهدای 8 سال جنگ تحمیلی، قبور مطهر این شهدای والا مقام را غبارروبی و عطر افشانی کردند.

در این مراسم مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسسلامی واحد بندرجاسک با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، آسایش و امنیت امروز جامعه را حاصل رشادت ها و جانفشانی های شهدا، رزمندگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس عنوان کرد.

کاظم حسن زاده 16 آذر را یادآور  جان فشانی دانشجویان، این جویندگان علم و دانش در مبارزه با استکبار دانست و گفت: اگرچه صفحه‌هایی از تاریخ بر روی این اقدام سراسر شکوه این سه دانشجوی شهید انباشته شده است ولی اقدام ماندگار این شهدای گرانقدر  هرگز فراموش نمی‌شوند و دانشجویان امروز این راه را در مسیر جهاد علمی و اقتدار و امنیت کشور دنبال می‌کنند.

به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو، مزار «شهدای گمنام شهرستان توسط  جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرجاسک، غبارروبی، عطر افشانی و گلباران شد.