برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرجاسک

22 آذر 1398 کد : 187 اخبار و اطلاعیه ها

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرجاسک

16 آذر 1332 نقطه عطفی در تاریخ سیاسی کشور عزیزمان ایران است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرجاسک با بیان این که نقطه آغازین و زنگ شروع استکبارستیزی، استقلال طلبی و عزت خواهی قشر فرهیخته و دانشگاهی در 16 آذر 1332 نواخته شد، افزود: امروز بعد از گذشت قریب به 65 سال از آن واقعه مهم و تاثیر گذار، جوانان عزیز این مرز و بوم با صدایی رساتر و عزمی مصمم تر فریاد استکبار ستیزی سر می دهند و ثمره آن اثر گذاری و نقش مهم و تاثیر گذار کشور عزیزمان در سطح دنیای اسلام و خاورمیانه در شرایط حاضر است.

داود افخمی تبا اظهار داشت: این که نگاه طمع آلود آمریکا و متحدانش در خاورمیانه به هر سمت و سویی می چرخد الا به سمت کشور عزیزمان ایران، نشان دهنده آن است که نقشه راه و سیاست ترسیم شده برای جمهوری اسلامی ایران در طی چهار دهه اخیر یک سیاست راهبردی و قابل دفاع است.

ایشان در ادامه به ویژگی یک دانشجوی اثرگذار پرداخت و گفت: دانشجو تحول آفزین است، دانشجو موتر محرک کشور است، دانشجو نباید ار نقش خود غافل شود، دانشجو نباید مطالبه گری را فراموش کند. یکایک ما دانشگاهیان می بایست در رشد و اعتلای شهرستان تاثیرگذار باشیم. دانشجو باید دغدغه مندباشد. از کنار مسائل و مشکلات دانشگاه و شهرستان به سادگی عبور نکند.

افخمی تبا در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از امام جمعه محترم شهرستان و همچنین فرماندار محترم و مردمی شهرستان، از برخی ناملایمتی ها اظهار گله مندی کرد و اظهار امیدواری کرد نگاه همه  مسئولان شهرستان به دانشگاههای شهرستان به عنوان محور توسعه شهرستان، نگاه مسئولانه تری باشد.

گفتنی است دراین جلسه امام جمعه و فرماندار محترم شهرستان به ایراد سخنرانی پرداختند و دغدغه های صنفی دانشجویان را پاسخ دادند.