رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر جاسک: رویکرد جمهوری اسلامی ایران همواره همگرایی بین کشورهای اسلامی بوده است.

31 دسامبر 2019 کد : 254 اخبار و اطلاعیه ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسک گفت: «رویکرد جمهوری اسلامی همواره تلاش برای همگرایی بیشتر میان کشورهای اسلامی بوده است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جاسک، داوود افخمی‌تبا در کرسی‌ آزاد‌اندیشی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسک برگزار شد با بیان  اینکه اسلام  دین  مذاکره  و صلح  است، گفت: «حمایت از مسلمانان و ملت‌های مظلوم و مستضعف، تقویت روابط سازنده با کشورهای غیرمتخاصم،  مقابله  با  افزون‌خواهی  و اقدام  متجاوزانه در  روابط  خارجی  و مقابله با  تک  قطبی  نشدن جهان بخشی از سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران بوده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسک با بیان اینکه آمریکا  و هم پیمانانش  اسلام ناب  محمدی  را  مهم‌ترین مانع در راه رسیدن  به  امیالش می‌داند، افزود: «پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل  حکومت اسلامی، استکبار با  اعمال سیاست‌های خصمانه در رفع این مانع بزرگ قدم برداشته  است  و مذاکره با چنین تفکری هیچ دستاوردی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران  نداشته و نخواهد داشت.»

تنها راه  نجات  کشور اتکا  به  توانمندی  داخلی

فرمانده سپاه پاسداران شهرستان بندر‌جاسک نیز در این جلسه تنها راه  نجات کشور  را فاصله گرفتن از دشمن و اتکا به توانمندی داخلی  عنوان کرد و گفت: «منطق مذاکره  با غرب  امروز  دیگر  مسخ شده  و ملت  همیشه بیدار  ایران  می‌دانند و هر چه  دشمن می‌گوید  نسخه  شکست  دادن ماست.»

به گفته حسین ایزدپناه، دشمن مذاکره را برای شکست ما می‌خواهد، او از ما تسلیم می‌‌خواهد نه عزت؛ چرا که مذاکره فریبی بیش نیست و راهی برای تسلط بیشتر دشمن است.

وی با تأکید بر این که ملت می‌داند دشمن دروغگو و فریبکار است و بازیابی اعتبارش را در  بازگشت ملت از مقاومت می‌داند، اظهار کرد: «این حقیقت را باید درک کنیم که باید ایستادگی کرد؛ چراکه قدرت اقتصادی دفاعی و عزت ما در گرو ایستادگی در برابر تهدیدات دشمن  است.»

به گزارش آنا، در این کرسی چهارساعته دانشجویان در قالب دو گروه  در مورد موضوع بحث کرده و در پایان فرمانده سپاه شهرستان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر‌جاسک به جمع‌بندی  نظرات دانشجویان پرداختند.