مدارک لازم جهت ازدواج دانشجویی

05 آذر 1398 کد : 44 اطلاعیه ها

تاریخ عقد مجاز جهت ثبت نام اولیه ۱/۱/۱۳۹۷ تا ۳۰/۹/۱۳۹۸ می باشد.
– ملاک شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد می باشد.
– در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط یکی از آنها به عنوان داوطلب اصلی ثبت نام نماید.
– دانشجویان تا یک هفته پس از ثبت نام ، مدارک لازم را جهت تائید به دفتر نهاد دانشگاه ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.
– در دانشگاه هایی که دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجویان پس از ثبت نام ، مدارک لازم را جهت تائید به رابط فرهنگی دانشگاه که از طرف ستاد ازدواج تعیین شده و یا دبیرخانه ازدواج دانشجویی در استان مربوطه ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.
– مدارک لازم جهت تایید: اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و کارت ملی زوجین، اصل کارت دانشجویی
– ویرایش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائید ثبت نام مقدور می باشد.
– مهلت ثبت نام تا ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۸ می باشد.
– جهت ثبت نام به سایت ezdevaj.nahad.ir مراجعه نمائید.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۷۶۳۳۶۷۴۱۲۱ – ۰۷۶۳۳۶۸۴۵۷۷ تماس حاصل فرمائید.