قابل توجه دانشجویان متقاضی وام بلند مدت وزارت علوم نیمسال اول ۹۹-۹۸

28 نوامبر 2019 کد : 70 اطلاعیه ها

جهت استفاده از تسهیلات بلند مدت وزارت علوم مراحل زیر را لحاظ فرمایید :

۱- افتتاح حساب در یکی از بانک های قرض الحسنه مهر ایران در سراسر کشور که امکان معرفی ضامن خود را داشته باشند . • ساکنین شهر بندرعباس در شعبه گلشهرافتتاح حساب نمایند. (امکان افتتاح حساب از طریق سایت بانک قرض الحسنه مهر ایران https://qmb.ir بصورت آنلاین موجود می باشد)

۲- ایجاد تحصیل و درخواست وام از طریق پرتال وزارت علوم (WWW.SWF.IR) و ثبت شماره حساب در پرتال مذکور ثبت نام جهت تسهیلات صرفا از طریق گزینه ثبت درخواست توسط دانشجو و پرتال آن به نشانی bp.swf.ir و با سقف جدید مبالغ تسهیلات مطابق جدول زیر صورت می پذیرد .

نام واحد ضوابط پرداخت مبلغ مصوب نیمسال ۹۹-۹۸
شهریه کاردانی و کارشناسی ۷.۵۰۰.۰۰۰
کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۵.۰۰۰.۰۰۰
دکتری تخصصی ناپیوسته ۳۵.۰۰۰.۰۰۰

۳- درخواست از طریق سامانه و اعلام کد شعبه مورد نظر به صندوق رفاه دانشجویی الزامی می باشد.

۴- تاریخ درخواست وام از ۹۸/۰۸/۲۵ الی ۹۸/۰۹/۳۰ می باشد.

نکته : شرایط پرداخت وام وزارت علوم از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران می باشد تمام دانشجویان متقاضی این وام ملزم به افتتاح حساب در بانک قرض الحسنه مهر ایران و ثبت در پرتال می باشند .